Logo 6x6cm_sem texto_black-01.png
Edificio Comercial.png

COMMERCIAL BUILDING RIBEIRÃO PRETO

Mixed use building

Under construction in Ribeirão Preto - SP.

 

Following the clients needs, the building was proposed without a fixed program, using open plan floors with minimum restriction spaces and maximum building area allowed by the city zone. Divided in 4 levels and 2 underground floors, the project contains approximately 3500m² of constructed area.

Located in one of the most important avenues of the city, the project sought to stand out in its volumetry by marking the facade with a big portico of hollow elements. Making use of the city government rules for the area, a big patio/garden was created in the third level, adding more versatility to the floor's possible uses for the future occupants. The large spans between the pillars and the use of waffle slabs in all floors, makes the spaces highly flexible without restrictions of space. The use of raw materials such as concrete and neutral finishings on the floors, makes possible for the future occupant to define and customize its own space.

 

COMMERCIAL BUILDING RIBEIRÃO PRETO

Mixed use building

Project: Studio Papaya +

Mané Garcia Arquitetura

Images : Studio Papaya

Year: 2019